Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam – Piptherapie

Jullie relatie te verbeteren of redden.

Verloopt de communicatie moeizaam? Lopen ruzies en irritaties te hoog op? Missen jullie écht contact met elkaar? Twijfelen jullie of je bij elkaar wilt blijven? Of willen jullie dat juist graag, maar weten jullie niet hoe?…Dan zitten jullie bij Piptherapie goed.

Snel tot de kern komen en weer praten.relatietherapie-amsterdam

Als ervaren relatietherapeut help ik jullie om de emoties en behoeften achter jullie problemen beter te herkennen en te begrijpen…negatieve patronen worden zo doorbroken en omgezet in nieuw, positief gedrag. In de relatietherapie is er veel aandacht voor de verbetering van jullie communicatie en het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Ook reik ik jullie allerlei praktische tools aan waarmee jullie in het dagelijks leven verder kunnen. Voor info over mij (drs. Eileen van Essen).

Relatietherapie Amsterdam: vaak zijn 4 – 6 sessies al voldoende

…voor een vergaande, blijvende verbetering. Al na een paar sessies merken jullie dat jullie communicatie sterk verbeterd is en dat jullie meer echt contact hebben met elkaar. Jullie gaan gemakkelijker met de dagelijkse en dieperliggende problemen om, begrijpen elkaar en ook jezelf beter en het vertrouwen groeit…de toekomst ziet er weer rooskleuriger uit.

Relatietherapie Amsterdam is prettig en op maat, en werkt

…op integratieve wijze. Dat wil zeggen dat ik de meest effectieve technieken uit ‘de’ relatietherapie combineer tot een behandeling precies op maat voor jullie. Daarbij o.a. gebruikmakend van: gesprekstherapie, emotionally focused therapy (EFT), systeemtherapie, transactionele analyse (TA), oplossingsgerichte therapie en Gestalt-therapie.

Jullie voelen je op je gemak in een veilige omgeving waarin je echt jezelf mag zijn.

Relatietherapie Amsterdam heeft

een prettige praktijkruimte op de Weteringschans 110. Er is een beperkt aantal plekken in de avonduren beschikbaar bij Relatietherapie Amsterdamen. Ook kun je voor relationship counseling in English (native speaker) terecht. Zie verder praktijk en contact.

Voor een afspraak of met vragen, e-mail naar eileen@piptherapie.nl. Ik ben vaak niet in de gelegenheid de telefoon op te nemen maar met vragen kun je ook bellen naar: 06-55125546.

Kosten & vergoedingen

Kosten voor een sessie/intake relatietherapie zijn: € 190 voor 75 minuten (incl 21% btw).

De betaling is contant of binnen 2 dagen op rekening. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd worden in rekening gebracht.

Zorgverzekeraars: voor aanvullend verzekerden geldt in sommige gevallen een vergoeding. Zelfstandigen kunnen de nota op coaching ontvangen.

 Lid van de NAP, registatienr. ECP-NL-666. Lid van de VIT, liscentienr. 174.06.A. Persoonlijk AGB nr’s: 90-034174 en 94-016691. Praktijk ABG nr’s: 90-013159, 94-060744. Bankrekeningnummer Piptherapie: NL71INGB0009401146 t.n.v. Identity Doctor. Btw-nummer: 0994.48.890.B02. KvK handelsregister: 34284979.