Psychotherapie Amsterdam

Psychotherapie Amsterdam | Piptherapie is persoonlijk en op maat

Ieder mens weet intuïtief wat goed voor hem is…Maar soms kun je niet bij dit weten of het omzetten in voor jou goed gedrag. Je raakt uit balans of loopt vast. Je wilt iets veranderen, maar weet niet hoe…Herken je dit? Dan zit je bij Piptherapie goed!

Jij staat centraal, niet de methode.

Tijdens de therapie kijk en luister ik heel goed naar wie jij bent en wat jij nodig hebt, en ik sluit de behandeling hier nauw op aan met een aanpak precies op maat voor jou…Je voelt je op je gemak en merkt al snel, dat je je beter gaat voelen. Je krijgt van mij allerlei praktische tools aangereikt die je in het dagelijks leven kunt gebruiken. Vaak zijn 5-10 sessies al voldoende voor een vergaande, blijvende verbetering.

Psychotherapie Amsterdam | Piptherapie helpt je om:

…jezelf beter te leren kennen en accepteren, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, meer innerlijke kracht en rust te ervaren, belemmerende patronen te doorbreken en nieuw gedrag aan te leren, beter te communiceren, je relaties te verbeteren, autonomer in het leven staan.

Kortom: je leven gemakkelijker vorm te geven, zoals jij dat wilt! En je gelukkiger te voelen. Zie ook: voor wie.

Natuurlijk gaat dat niet helemaal vanzelf en zul je ook moeilijke kennen in de therapie, maar al snel zul je merken dat er meer lucht komt in je leven en dat de toekomst er weer rooskleuriger uit gaat zien…

Psychotherapie Amsterdam | Piptherapie werktpsycholoog amsterdam

op integratieve wijze. Een kortdurende, hedendaagse aanpak die de meest effectieve methoden uit de psychotherapie combineert tot een therapie werkzaam op vele niveaus: emotioneel, verstandelijk en lichamelijk (ontspanning), bewust en onbewust niveau. Je kunt met alle mogelijk klachten bij mij terecht in een prettige en veilige omgeving, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Zie voor info over mij: drs. Eileen van Essen.

Voor een afspraak of met vragen, e-mail naar eileen@piptherapie.nl. Ik ben vaak niet in de gelegenheid de telefoon op te nemen maar met vragen kun je ook bellen naar: 06-55125546.

Psychotherapie Amsterdam | Piptherapie geeft

naast psychotherapie, ook relatietherapie en life coaching. Mijn prettige praktijk ligt aan de Weteringschans 110, in Amsterdam. Er is een beperkt aantal plekken in de avonduren beschikbaar bij Psychotherapie Amsterdam.

Kosten & vergoedingen

Individuele therapie: € 100 voor 60 minuten. Relatietherapie: € 180 voor 75 minuten.

De behandelingen worden vergoed uit het aanvullende pakket, tot € 40-50 per sessie (soms meer), en je betaalt geen eigen risico! Zie voor meer info kosten & vergoedingen. Of bel me met vragen.

Voordelen Psychotherapie Amsterdam | Piptherapie

  • Altijd binnen 24 uur antwoord.
  • Geen wachtlijst. Geen vragenlijsten, we gaan direct van start.
  • Ervaren therapeut, met een brede achtergrond.
  • Prettig en snel effectief door integratieve werkwjze.
  • Een sessie duurt 60 minuten (en geen 45 minuten, zoals bij een GZ-psycholoog).
  • Sessies worden vergoed uit de aanvullende verzekering. Hierdoor betaal je geen eigen risico, en ben je in sommige gevallen goedkoper uit dan bij de reguliere zorg.
  • Ik zal je niet snel een label uit de DSM-V (overzicht van psychiatrische stoornissen) ‘opplakken’.  (Wel doorverwijzen in het geval van contra-indicaties). In de reguliere GZ ben afhankelijk een DSM-V diagnose om voor vergoeding door je zorgverzekeraar in aanmerking te komen. Deze diagnose blijft in je dossier staan; dat is bij mij dus niet zo.

Bel me voor meer info of maak nu een afspraak op 06-55135546 of eileen@piptherapie.nl

Lid van de NAP, registatienr. ECP-NL-666. Lid van de VIT, liscentienr. 174.06.A. Persoonlijk AGB nr’s: 90-034174 en 94-016691. Praktijk ABG nr’s: 90-013159, 94-060744.